Om het u gemakkelijk te maken en om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt Complete Beauty u een breed aanbod aan behandelingen op een plek.

 

U kunt bij mij voor de volgende behandelingen terecht:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Acné behandelingen
  • Manicures
  • Pedicure
  • Massages
  • Visagie
  • Harsen

Ik streef er naar om de verwachting van de klanten te overtreffen, daarom hanteer ik drie belangrijke kernwaarden die iedere klant bij mij zal ervaren, namelijk: ontspanning, rust & resultaat.Mijn gezichtsbehandelingen worden volledig afstemd op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype. Ze zijn geschikt voor zowel dames als heren. De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met extra’s zoals bv het verwijderen van ongewenste gezichtsbeharing, verven van uw wenkbrauwen of wimpers, aanbrengen van make-up etc.

Als u last heeft van een onzuivere huid (mee eters en puistjes), dan kan ik u daar een speciale behandeling voor geven. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid schoner, frisser en rustiger wordt. Ook kan ik u adviseren in de thuis behandeling hiervan, waardoor het minder snel zal terugkeren en u daardoor minder kans heeft op littekens en pigmentvlekken. 

Uw handen worden dagelijks blootgesteld aan veel invloeden, die ervoor zorgen dat de conditie van uw nagels minder goed is en uw handen droog aanvoelen. Erg vervelend aangezien we onze handen continue gebruiken en ze zichtbaar zijn voor iedereen. Mijn manicure behandeling geeft uw nagels en handen een oppepper zodat ze er weer verzorgd uit zien.


Graag adviseer ik u over de beste verzorging van uw voeten, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Ook als u geen voetproblemen heeft is het een weldaad om uw voeten eens goed te laten verzorgen. Naast het verwennen van uw voeten, verlos ik u van ongemakken als eelt en likdoorns en help u bij het voorkomen ervan.

Mijn massages zijn stimulerend, vitaliserend en vooral ontspannend voor lichaam en geest.  In overleg met u wordt de massage speciaal op uw wensen afgestemd. Gun uw lichaam de aangename en gezonde wellness ervaring van een goede massage.

 

Of het nu gaat om uw dag/avond make-up, de visagie van uw grote dag (bruidsmake-up) of persoonlijk make-up advies, bij mij kunt u terecht voor alles op het gebied van visagie. Ook ben ik te boeken als visagist voor uw geplande fotoshoot. Met goed aangebracht make-up en met de juiste producten haalt u het mooiste in uzelf naar boven.

 

voor voorbeelden kan u kijken op mijn instagrampagina: Jessie Thiesen (@completebeauty_makeup) • Instagram-foto's en -video's