Mijn naam is Jessie Thiesen. Ik heb de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 gedaan. Tijdens mijn opleiding behaalde ik ieder jaar certificaten, waardoor ik steeds meer behandelingen kon uitvoeren. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in acné behandelingen en bindweefsel massages. Ook heb ik een visagie opleiding afgerond, waardoor ik regelmatig gevraagd wordt als visagist van fotoshoots voor particulieren en bedrijven of voor het opmaken van een bruidje. Ook heb ik een pedicure opleiding gedaan. 

Momenteel ben ik sinds september 2016 werkzaam bij Hamam Eindhoven waar ik inmiddels bedrijfsleidster ben en naast mijn eigensalon ook nog fulltime aan het werk ben. Mijn complete opleidingen en werkervaring hebben ervoor gezorgd dat u voor een breed aanbod aan behandelingen bij Complete Beauty terecht kunt. 

  

Ook blijf ik mij regelmatig bijscholen en certificeren om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven en u op die manier zo goed en professioneel mogelijk te kunnen behandelen. Daarnaast ben ik steeds op zoek naar nieuwe trends binnen de beauty om u te blijven verrassen met mooie, nieuwe behandelingen. 

 

Ontspanning, vriendelijkheid, resultaat en kwaliteit staat bij mij 

voorop.